Online winkel

Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

http://www.docbooff.nl/

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd.
Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je
gezelschaps-dier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen
voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen


Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50
wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen het kun je ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Doc&Booff.

Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Extra controle van uw pup.

Wij vinden het belangrijk dat pups gezond opgroeien daarom bieden wij aan om voor een gereduceerd tarief terug te komen als de pup een half jaar oud is. U komt dan op consult bij één van de paraveterinaire dierenartsassistentes voor het gewicht, controle wisseling van het gebit en nog eventueel andere aandachtspunten. Ook kunt u met vragen terecht over de opvoeding of gedrag. In dit consult krijgt u ook meteen één ontwormkuur mee die pups weer moeten krijgen als ze een half jaar oud zijn. Dit alles bij elkaar kost afhankelijk van het gewicht van de hond 10 tot 15 euro. Mocht er iets zijn waar de dierenarts naar moet kijken dan kan er meteen een afspraak worden gemaakt voor een ander tijdstip.