Huisdierenpraktijk Colmschate

Linda Viersma

Hallo allemaal.
Voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Linda en ik loop inmiddels alweer een aantal jaren mee in de praktijk als invalassistente, namelijk sinds 2008.
Thuis hebben we een melkveehouderij met in totaal 75 koeien en voor de hobby heb ik 2 pony’s, twee honden en 7 katten.
In mijn vrije tijd doe ik met mijn hond Arctic, een Louisiana Catahoula Leopard Dog, aan mentrailing, dat is speurtraining gericht op het opsporen van vermiste personen door middel van hun geurspoor.( voor de fun).
Nu Monique ons gaat verlaten, ga ik wat taken van haar overnemen en zult u mij wat vaker in de praktijk tegenkomen, waar ik erg naar uitkijk.
Tot ziens in de praktijk!

Beste dierenliefhebbers,

Vanaf 2021 gaan Sterkliniek Deventer, Anicura Apeldoorn, DierenartsenpraktijkKeizerslanden en Huisdierenpraktijk Colmschate hun weekenddiensten samendoen.

Zoals altijd is er 24/7 een dierenarts bereikbaar.
Het kan echter voorkomen dat u in het weekend met een spoedgeval niet naar uw eigen dierenarts gaat, maar naar één van bovenstaande klinieken in Deventer.
Heeft u een spoedgeval dan belt u uw eigen dierenarts, u wordt dan doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts.

In de huidige tijd ontstaan er op meerdere plekken in het land spoedklinieken.
Het is een trend geworden dat dierenklinieken en dierenartsen hiernaar doorverwijzen. In eventer, Apeldoorn en omstreken is geen spoedkliniek.
Om onze huisdieren lange reistijden naar een spoedkliniek te besparen hebben we er voor gekozen om de diensten in Deventer te bundelen. Hierdoor denken we een zo goed mogelijke service te kunnen blijven bieden.

Bij Sterkliniek Deventer is het nog wel mogelijk om zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur een gewone afspraak te plannen.

Bij Huisdierenpraktijk Colmschate zijn gewone afspraken mogelijk op zaterdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur.

Vriendelijke groeten,
Huisdierenpraktijk Colmschate
Sterkliniek Deventer
Anicura Apeldoorn
Dierenartsenpraktijk Keizerslanden.